G D P R

Vaše súkromie je pre nás dôležité 

Od 25. mája 2018 začne v celej Európskej únii platiť všeobecné nariadenie o ochrane osobných údajov (GDPR) a Zákon č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov (Zákon o ochrane osobných údajov), ktoré prinášajú nové pravidlá a zásady ochrany a spracúvania osobných údajov. Aktualizovali sme zásady ochrany osobných údajov, aby sme Vám poskytli viac informácií o tom, ako chránime Vaše súkromie, vrátane informácií o tom, ako môžete uplatniť práva k svojim údajom. Nové zásady ochrany osobných údajov si môžete prečítať nižšie. 

Ochrana osobných údajov

Pokiaľ ste naším klientom alebo návštevníkom našej webovej stránky, zverujete nám svoje osobné údaje. A my sme zodpovední za ich ochranu a zabezpečenie. Zoznámte sa s ochranou osobných údajov, zásadami a právami, ktoré máte vy v súvislosti s GDPR (Nariadenie o ochrane osobných údajov).

Kto je správcom?

My sme spoločnosti Andy Real s.r.o., IČO: 36 735 175 so sídlom Pečnianska 29, 851 01 Bratislava, zapísaná v obchodnom registri okresného súdu Bratislava I, vl. č. 44456/B, odd. Sro.  a ANDY REAL PLUS s.r.o., IČO: 44 450 184, so sídlom Pečnianska 29, 851 01 Bratislava, zapísaná v obchodnom registri okresného súdu Bratislava I, vl. č. 56789/B, odd. Sro., ktoré prevádzkujú internetovú stránku www.andyreal.sk. Vaše osobné údaje spracovávame ako správca, t.j. určujeme, ako budú vaše osobné údaje spracované, za akým účelom a na aký dlhý čas. 

Kontaktné údaje

Ak sa na nás budete chcieť obrátiť v priebehu spracovávania, môžete nás kontaktovať na tel. č. 0911 455 150, alebo na mail: pavlik@andyreal.sk.